Je ervaart onbalans in je leven. 

Jouw behoefte(de coachvraag) Begint bij er bewust bij stil te gaan leren staan. Door de urgentie  te erkennen en opzoek te gaan naar een nieuwe manier om te voorkomen dat je in oude patronen terugvalt. De manieren die je al kent werken niet genoeg want vandaag ben je in het land van onbalans.

Om tot een nieuwe manier te komen moeten je eerst even uit evenwicht gehaald worden en dit is vaak een ongemakkelijk gevoel, maar zo kunnen je opzoek naar een nieuwe stevige positie.

Een diep gevoel van ongenoegen voelen bij de huidige situatie is essentieel om tot verandering te komen. Een Pijn en een verlangen staan centraal, dit noemen we ook wel duw en trekkracht. Iets wat je drijft(de urgentie) Iets wat je trekt (een verlangen)

Om weg te gaan bij die plek waar de moeite en onbalans wordt ervaren. Is het belangrijk dat er bij wordt stilgestaan.  Bezinnen, reflecteren en met andere ogen kijken. Vaak zit daar ook het gevoel van onvrede en de noodzaak waarom je iets wilt veranderen. Onvrede wordt vaak veroorzaakt door diep gekoesterde waarden of wensen om van betekenis te zijn.

Door hier bij stil te staan ontstaat een beter zicht omdat mist is weggetrokken doordat je met andere ogen hebt leren kijken. Waar je naartoe wilt wordt steeds duidelijker en dat geeft hoop voor de toekomst. Het is confronterend maar geeft je ook prachtige ontdekkingen. Hier ontstaan nieuwe doelen en maak je gewaagde stappen om nieuw land in te nemen.

Een nieuwe balans vinden die hoort bij jouw identiteit en je missie. Ontdekken waar jij jezelf kan zijn, Zo ontstaat er innerlijke stevigheid. 

Wees welkom met jouw coachvraag