Wendy de Jong

Wie is Wendy de Jong?

In praktijk De Krachtbron staat Wendy de Jong  naast jou als loopbaancoach en stress- en burn-outcoach. Wendy is geboren en getogen in de Noordoostpolder.

Ze vertelt over zichzelf: ‘Mensen omschrijven me als een vriendelijke vrouw die van aanpakken houdt en niet snel opgeeft. Ik ga geen uitdaging uit de weg. De laatste jaren ben ik veel bezig met zelfontwikkeling. Ik heb al veel opleidingen mogen volgen op het gebied van coaching en stress- en burn-outbegeleider. Daardoor heb ik de kennis in huis om jou te helpen bij stress, overspanning en burn-outklachten. Bel me gerust om kennis te maken.’

Wendy de Jong

In onze westerse wereld rennen en vliegen we maar door. Het lijkt voor 80% van de bevolking een steeds grotere uitdaging om regelmatig een rustmoment in te lassen.

Krachtbron in jezelf

In praktijk De Krachtbron helpt Wendy de Jong jou om jezelf verder te ontwikkelen of te leren omgaan met stress. Wendy licht toe: ‘In onze westerse wereld rennen en vliegen we maar door. Het lijkt voor 80% van de bevolking een steeds grotere uitdaging om regelmatig een rustmoment in te lassen. Het is mijn missie om jou in deze hectiek te laten ervaren dat in jezelf een krachtbron schuilgaat, die je helpt bij herstel van stress- en burn-outklachten.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en als je eerst wilt weten hoe jouw stress-level is, dan kun je De Krachtbron Stresstest invullen.’

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Wendy de Jong

6 + 13 =