Wendy de Jong

Wie is Wendy de Jong?

In praktijk De Krachtbron staat Wendy de Jong naast jou als stress- en burn-outcoach. Ze vertelt over zichzelf: ‘Ik werk in de zorg en geef sinds 2008 massages aan mensen die vast-zitten. Het lichaam zit vaak vast, omdat er mentaal iets vast-zit. In de loop van de tijd werden mijn massagebehandelingen steeds meer coachgesprekken. Het was voor mij daarom logisch om me verder te verdiepen in coaching en scholing te volgen. Inmiddels bied ik effectieve, resultaatgerichte en inspirerende coachtrajecten en preventietrainingen. Ook lever ik maatwerkdiensten aan zowel particulieren, zzp’ers als bedrijven. Ik help mensen bij stress- en burn-outklachten en verzorg ook preventietrainingen om klachten te voorkomen.

Ik zie mensen vaak over hun eigen grenzen gaan, terwijl ze niet weten hoe ze dat kunnen veranderen. Het blijft vaak bij een verlangen om dingen anders te doen, maar er komt geen actie. De cursus Omgaan met stress en het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject zijn heel geschikt bij stress- en burn-outklachten. Ik help je graag om je eigen krachtbron weer te ontdekken. We kijken daarbij naar je eigen verlangens en overtuigingen, je identiteit, missie, normen en waarden. Die helpen je om andere keuzes te gaan maken. Bel me gerust om kennis te maken.’

Wendy de Jong

Ik zie vaak dat mensen over hun eigen grenzen gaan, maar niet weten hoe ze dat kunnen veranderen. Ze willen dingen wel anders doen, maar er komt geen actie

Krachtbron in jezelf

Mensen omschrijven Wendy als vriendelijk, spontaan, attent, rustgevend en vakkundig. Ze is 10 jaar lang alleenstaande moeder geweest, wat zorgde voor veel stress en overspannenheid. ‘Het proces waar je bij stress doorheen gaat, is voor mij herkenbaar. Daardoor kan ik goed meevoelen. Ik ken de pijn en moeite en tijdens de trajecten staan we ook weleens stil bij die pijn. Na een traject voelen mijn klanten zich krachtiger en met meer energie. Ze hebben helderder voor ogen waarom ze de dingen doen die ze doen.’

Wil jij de dingen ook al een poosje anders doen, maar lukt dat (nog) niet? Merk je dat je vastloopt, soms geen uitweg meer ziet en nu echt veranderingen in gang wilt zetten? Wendy de Jong helpt je graag. ‘In 8 stappen help ik jou om je balans weer terug te vinden. Het is mijn passie om samen met jou die krachtbron in jezelf weer te ontdekken. Zullen we samen aan de slag?’ Meld je aan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Vraag gratis vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan wij hebben geen wachtlijsten  zo kan je snel starten bij de Krachtbron

Wendy de Jong

10 + 12 =