Persoonlijke coaching

Je wilt veranderen

Als het in je leven niet loopt, zoals je wilt, is het goed om daar met persoonlijke coaching verandering in te brengen. Coach Wendy de Jong van De Krachtbron helpt je daar graag bij.

Wendy legt uit hoe dat proces gaat: ‘Ik coach jou een-op-een. Het coachingstraject begint met bewust stilstaan bij de onbalans die je in je leven ervaart. Je erkent de urgentie van verandering, maar wilt niet in oude patronen terugvallen, want die werken niet meer voor jou. Je voelt een diepe onbalans en dat is een ongemakkelijk gevoel. Toch is het belangrijk dat je dat ervaart. Je moet namelijk eerst uit evenwicht worden gehaald, zodat je daarna op zoek kunt naar een nieuwe en stevige positie. Alleen dán kun je veranderen. Je voelt daarbij pijn en tegelijk verlangen naar een nieuwe weg. Dit noemen we de duw- en trekkracht. De urgentie dat het anders moet, duwt je en het verlangen naar een nieuwe weg trekt je.’

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over persoonlijke coaching.

Om te kunnen veranderen, is het belangrijk dat je een diep gevoel van ongenoegen ervaart over de huidige situatie. Alleen dán kun je veranderen.

Stilstaan en reflecteren

In zo’n onbehaaglijke situatie wil je eigenlijk weg van de plek waar je die moeite en onbalans voelt. Toch is het belangrijk om erbij stil te staan. Met persoonlijke coaching helpt Wendy de Jong je om te bezinnen en te reflecteren. Ze leert je met andere ogen te kijken.

Wendy legt uit: ‘Vaak ontdek je dan waar het gevoel van onvrede vandaan komt. Onvrede komt vaak door diep gekoesterde waarden of omdat je van betekenis wilt zijn. Door erbij stil te staan, krijg je een beter zicht op het geheel. De mist trekt weg en je kunt er met andere ogen naar kijken. Het wordt steeds duidelijker waar je naartoe wilt en dat geeft hoop voor de toekomst.’

Persoonlijke coaching geeft Wendy een-op-een. Dat kan confronterend zijn, maar geeft je ook prachtige ontdekkingen. Je stelt nieuwe doelen en zet gewaagde stappen om die te realiseren. Neem gerust contact op met Wendy de Jong om een kennismakingsgesprek af te spreken.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Persoonlijke coaching

5 + 2 =