Persoonlijke coaching

Je wilt veranderen

Je ervaart onbalans in je leven. Het begint ermee dat je bewust leert stil te staan bij de behoefte die je hebt. Door te erkennen dat die behoefte urgentie heeft, kun je op zoek gaan naar een manier om te voorkomen dat je in oude patronen terugvalt.

De manieren die je al kent, blijken niet genoeg te werken, want je bevindt je in het ‘land van onbalans’. Coach Wendy de Jong van De Krachtbron helpt je graag om die nieuwe manier met persoonlijke coaching te ontdekken. Om bij die nieuwe manier te komen, moet je eerst uit evenwicht worden gehaald. Dit geeft vaak een ongemakkelijk gevoel, maar is belangrijk om zo een nieuwe, stevige positie te vinden. Je kunt een diep gevoel van ongenoegen ervaren bij de huidige situatie.

Dat gevoel is essentieel om te kunnen veranderen. Pijn en verlangen staan centraal. Dit noemen we ook wel de duw- en trekkracht. Er is iets wat je duwt, de urgentie om de pijn niet meer te hoeven voelen, en iets wat je trekt, het verlangen om de onbalans weg te halen.

Het is een confronterend proces, maar geeft je ook prachtige ontdekkingen. Er ontstaan nieuwe doelen en je maakt gewaagde stappen

Prijzen particuliere coaching

Prijzen zijn incl BTW voor particulieren, excl voor zakelijke klanten

Stilstaan en reflecteren?

Om weg te gaan bij de plek waar je moeite en onbalans ervaart, is het belangrijk dat je erbij stilstaat. Met persoonlijke coaching helpt Wendy de Jong je te bezinnen, te reflecteren en met andere ogen te kijken. Vaak ontdek je dan ook dat daar het gevoel van onvrede zit en de voel je de noodzaak waarom je iets wilt veranderen.

Vaak wordt onvrede veroorzaakt door diep gekoesterde waarden of door de wens van jou om van betekenis te zijn. Door hierbij stil te staan, ontstaat een beter zicht, omdat de mist is weggetrokken en je met andere ogen hebt leren kijken. Het wordt steeds duidelijker waar je naartoe wilt en dat geeft hoop voor de toekomst. Het is een confronterend proces, maar geeft je ook prachtige ontdekkingen. Er ontstaan nieuwe doelen en je maakt gewaagde stappen om ‘nieuw land’ in te nemen. Neem gerust contact op met Wendy de Jong om een kennismakingsgesprek af te spreken.

Ja ik wil ook met mijn klachten aan de slag en binnen

2 maanden verbetering ervaren.

Persoonlijke coaching

8 + 4 =