De Krachtbron

Trainingen en coaching
voor particulieren

Met coaching stress aanpakken

Tegenwoordig ligt stress overal op de loer. In praktijk De Krachtbron in Emmeloord helpt stress- en burn-outcoach Wendy de Jong jou stress te herkennen en ermee om te gaan.

Wendy legt uit: ‘Ken je dit: een overvol postvak, voortdurend bereikbaar zijn, veranderingen, nieuwe technologieën, gebrek aan steun, zware verantwoordelijkheden, veeleisende klanten of leidinggevenden, conflicten op het werk, verantwoordelijkheden thuis, presentaties…? Er zijn veel stressbronnen in ons leven. Stress ontstaat als er meer van je wordt gevraagd, dan je denkt te kunnen waarmaken. Je draaglast en je draagkracht zijn niet in balans.’

Wendy de Jong kan jou met coaching hierbij helpen. Je leert beter om te gaan met stress, krijgt tools om te herstellen van stressklachten of een burn-out, je ontdekt hoe je duurzaam stressbestendiger wordt en als je een tijd uit het arbeidsproces bent geweest, begeleidt Wendy de Jong jou om op een gezonde manier te re-integreren. Wil je weten of stress vat op jou heeft? Doe de test met de Overspannenheid en Burn-out Indicator. Of vraag gelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Herken jij je in deze vragen?

 • Hoe verbeter ik de balans tussen werk en privé?
 • Hoe kan ik gezond omgaan met een hoge werkdruk?
 • Hoe stop ik met piekeren?
 • Hoe kan ik mijn werk thuis loslaten?
 • Hoe word ik minder perfectionistisch?
 • Hoe start ik met werken na een lange afwezigheid?
 • Hoe voorkom ik een terugval?
 • Hoe kan ik me minder aantrekken van kritiek of geroddel?
 • Hoe krijg ik mijn energie terug?
 • Hoe kom ik uit een bore-out?
 • Hoe versterk ik mijn zelfvertrouwen?
 • Hoe krijg ik minder stress van alle veranderingen op het werk?

Test met de Overspannenheid en Burn-out Indicator wat jouw stressniveau is.

‘Persoonlijke coaching kunnen we aanvullen met online en Skype coaching. Met de bewezen aanpak van De Krachtbron heb je snel en concreet resultaat.’

Weet jij nog wie je bent?

Wendy de Jong ziet in haar praktijk De Krachtbron regelmatig mensen die door stress uit balans zijn geraakt.

Wendy licht toe: ‘Ik zie mensen met vermoeidheidsklachten, mensen die chagrijnig doen tegen de mensen die dichtbij hen staan en mensen die depressiviteit ontwikkelen. Als de stress te hoog oploopt, kunnen ze zelfs een burn-out krijgen. Soms gaat dat gepaard met heftige lichamelijke klachten. Op zo’n moment herkennen ze zichzelf niet meer en is het echt tijd om de stress te lijf te gaan.’

Wendy de Jong kan je in haar praktijk De Krachtbron coachen om te ontdekken wat jij nu echt wilt. Ook krijg je tools hoe jij duurzaam met stress kunt omgaan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe kan Wendy de Jong jou helpen?

Als stress- en burn-outcoach kan Wendy de Jong jou stap voor stap helpen om je grenzen te leren kennen en te voelen wanneer je ‘nee’ moet zeggen. Wendy doet dat in deze 8 stappen:

 1. Oriëntatie: een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en jouw doelen vast te stellen.
 2. Een eerste analyse van jouw stressklachten en stressbronnen.
 3. Herstel van jouw energie en fysieke conditie.
 4. Leren omgaan met stress en emoties.
 5. Het versterken van jouw competenties.
 6. Aan de slag met jouw levensmissie, talenten en drijfveren.
 7. De match maken met jouw sociale omgeving en werk.
 8. Weer aan het werk, terugvalpreventie, follow-up en evaluatie.

Heb je het gevoel dat coaching een te grote stap is, maar wil je wel graag weten hoe je kunt leren omgaan met stress, dan is de stresspreventietraining Omgaan met Stress wat voor jou. Of kies voor het korte en persoonlijke coachtraject Lekker in je lijf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik wil vermindering van mijn klachten binnen 1 maand

Particulier

3 + 1 =