Stress en burn-out coaching

Leer omgaan met stressbronnen

Wil je graag wat doen aan je stressklachten of heb je inmiddels een burn-out opgelopen, dan is het belangrijk dat je goede hulp krijgt. Wendy de Jong begeleidt je in De Krachtbron in Emmeloord intensief met stress- en burn-outcoaching. Wendy zet hiervoor de systematische methode van Anita Rogier in waarmee jij leert om je stressbronnen te herkennen. Ook krijg je tools hoe je beter kunt omgaan met deze stressbronnen. Door te begrijpen waar bij jou stress vandaan komt, kun je die succesvol aanpakken. Dit verbetert je leven en werksituatie.

Wanneer je juist door je werk ziek thuis zit, kan Wendy de Jong met je kijken naar je loopbaan. Wendy licht toe: ‘Wellicht zit jij ziek thuis, terwijl je collega’s die in dezelfde situatie zitten, blijven doorwerken. In het coachingstraject laat ik jou ervaren hoe jij de controle over tijd, doelen en prioriteiten in je dagelijks leven en werk terugkrijgt, bijvoorbeeld door keuzes te maken en overbodige zaken te schrappen. Als je eerst wilt weten hoe het met jouw stressniveau is gesteld, dan kun je De Overspannenheid en Burn-out Indicator  invullen.’

Door te begrijpen waar bij jou stress vandaan komt, kun je die succesvol aanpakken. Dit zorgt voor een grote verbetering in je leven en werksituatie.

Het 8-stappenplan

In praktijk De Krachtbron werkt Wendy de Jong met de aanpak volgens het 8-stappenplan van Anita Rogier. Door dit stappenplan te volgen, kun je vaak al in korte tijd resultaten boeken. Het gaat erom dat je ontdekt wat jij belangrijk vindt en hoe je dat kunt integreren in je leven. Het 8-stappenplan ziet er als volgt uit:

  1. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om doelen vast te stellen.
  2. Analyseren van je klachten en jouw stressbronnen
  3. Je fysieke conditie en energieniveau herstellen
  4. Leren hoe je kunt omgaan met emoties en stress
  5. Je competenties versterken
  6. Ingaan op je levensmissie, talenten en drijfveren
  7. Integreren in je sociale omgeving en werk
  8. Je werk weer oppakken, preventie om terug te vallen in oude patronen, nazorg en evaluatie

Dit 8-stappenplan is een effectieve manier om stress de baas te worden. Neem gerust contact op met Wendy de Jong voor meer informatie of vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zie je meer in een kort coachtraject, dan kan het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject wat voor je zijn. Vraag Wendy gerust wat haar de beste keuze lijkt voor jouw klachten.

Vraag gratis vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan wij hebben geen wachtlijsten  zo kan je snel starten bij de Krachtbron

Stress en burn-out coaching

11 + 5 =