Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject

Wat is het voor traject?

Het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject is een kort individueel coachtraject van 3 sessies van een uur waarin je handvatten krijgt om stress de baas te worden en weer balans in je leven te vinden. Tijdens dit traject bepaal jezelf bij elke coachsessie waar je aan wilt werken. Met mijn brede ervaring op dit gebied weet ik precies wat jou het beste helpt om weer meer rust te gaan vinden in je leven. Daarnaast biedt Wendy de Jong jou een massage tijdens dit traject om je te laten ontspannen en je te helpen bij je herstel.

Voordat je start met coaching is het natuurlijk fijn om te weten of we een klik hebben. We gaan immers met elkaar aan het werk. Een korte kennismaking is gratis en jij bepaalt daarna of we samen aan de slag gaan.

Bekijk hier ook eens de ervaringen van anderen die dit traject al hebben gevolgt.

De kosten voor dit traject zijn nu 250 Euro. 

Vermoed je dat dit traject voor jou te kort is omdat je al een burn-out hebt bijvoorbeeld dan kan persoonlijke coaching bij De Krachtbron voor jou de oplossing zijn. Wendy gaat met jou graag het gesprek aan om te onderzoeken welk traject voor jou de beste keuze kan zijn.

In dit korte coachtraject krijg je inzicht in je energievreters en je energiegevers. Zo kun jij de balans herstellen, zowel fysiek als mentaal.

Is dit herkenbaar voor je?

  • Je wilt leren hoe je meer kan ontspannen
  • Je bent jezelf een beetje kwijtgeraakt
  • Je wilt in jezelf investeren om je dat gewoon waard bent
  • Je ervaart veel klachten in je lijf die erger worden door stress
  • Je staat altijd klaar voor anderen en vergeet dan jezelf

Annet
Annet
29/02/2024
Al enige jaren klant van Wendy. Ik geniet altijd enorm van het luxe momentje voor mezelf. En dat in de vertrouwde handen van Wendy.
Myrthe Toering
Myrthe Toering
27/02/2024
Gebruik gemaakt van de februari actie, 3 massages gehad. De aromatouch, de hotstone en combi rug en indiaanse hoofdmassage. Alle 3 heerlijk ontspannend! De aromatouch is een hele belevenis met allemaal lekkere geuren, ik was daarna zo ontspannen, alsof ik geslapen had! De hotstone is heerlijk verwarmend en ontspannend. De combi massage is ook echt een combi van wat steviger masseren en ontspannend masseren. Wendy straalt rust uit en houd overal rekening mee. Ik heb genoten van alle massages! Echt een cadeautje voor jezelf.
Els Schrier
Els Schrier
27/02/2024
Wendy is een vriendelijke vrouw en kan fijn masseren. Ik voelde me op mijn gemak bij haar. Zowel Wendy als haar praktijk stralen rust uit, hierdoor kon ik goed ontspannen. Via een leuke actie heb ik kennis kunnen maken met (voor mij) 3 nieuwe massages. Vooral de hotstone en Indiase hoofdmassage vond ik erg fijn. Met het koude weer vond ik de warmte van de stenen erg fijn en het zorgde ook voor nog meer ontspanning. Door de aandacht niet alleen op het lijf, maar ook op het hoofd te richten, lukte het om deze even helemaal tot rust te laten komen. Absoluut de moeite waard om een keer te proberen.
Linda Mulder
Linda Mulder
08/02/2024
Kundig en doeltreffend
anouk paans
anouk paans
26/01/2024
Wendy is een topper! Ze geeft een heerlijke massage en ontspannen sfeer. Je merkt dat ze het echt heel fijn vind anderen te helpen door massage of een luisterend oor. aanrader!
marcella siemens
marcella siemens
11/01/2024
Weer een heerlijke ontspannen massage gehad. En een luisterend oor van Wendy
Monica Koers
Monica Koers
09/01/2024
Super goede massage,fijne ontspannen sfeer !
Heidy Koning
Heidy Koning
07/12/2023
Heerlijk ontspan moment … zo fijn 😊

Kom weer lekker in je lijf

In het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject van De Krachtbron leer je om beter voor jezelf te zorgen. Wendy de Jong gaat samen met jou kijken wat je anders zou kunnen doen. Een voorbeeld kan zijn om eens goed te kijken wat jouw energievreters zijn en ook naar waar jij juist energie van krijgt, je energiegevers. Ook krijg je tools om te herstellen van de stress in je leven, zodat je weer in balans komt, zowel fysiek als mentaal. Ben je benieuwd hoe het is gesteld met jouw stress-level? Vul de Overspannenheid en Burn-out Indicator in en ontdek het. Neem voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek met Wendy de Jong gerust contact op.

Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject

13 + 12 =