Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject

Kom weer lekker in je lijf

In het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject van De Krachtbron leer je om beter voor jezelf te zorgen. Wendy de Jong gaat samen met jou kijken wat je anders zou kunnen doen. Een voorbeeld kan zijn om eens goed te kijken wat jouw energievreters zijn en ook naar waar jij juist energie van krijgt, je energiegevers. Ook krijg je tools om te herstellen van de stress in je leven, zodat je weer in balans komt, zowel fysiek als mentaal. Ben je benieuwd hoe het is gesteld met jouw stress-level? Vul de Overspannenheid en Burn-out Indicator in en ontdek het. Neem voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek met Wendy de Jong gerust contact op.

In dit korte coachtraject krijg je inzicht in je energievreters en je energiegevers. Zo kun jij de balans herstellen, zowel fysiek als mentaal.

Is dit herkenbaar voor je?

  • Je wilt wel meer ontspanning in je leven maar het komt er niet van
  • Je hebt stress of burn-outklachten
  • Je wilt in jezelf investeren vanuit liefde
  • Je al niet meer goed kan ontspannen
  • Je hebt een andere reden of klacht

Wat is het voor traject?

Het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject is een kort individueel coachtraject van 3 sessies van een uur waarin je handvatten krijgt om stress de baas te worden en weer balans in je leven te vinden. Tijdens dit traject bepaal jezelf bij elke coachsessie waar je aan wilt werken. Met mijn brede ervaring op dit gebied weet ik precies wat jou het beste helpt om weer meer rust te gaan vinden in je leven. Daarnaast biedt Wendy de Jong jou een massage tijdens dit traject om je te laten ontspannen en je te helpen bij je herstel.

Voordat je start met coaching is het natuurlijk fijn om te weten of we een klik hebben. We gaan immers met elkaar aan het werk. Een korte kennismaking is gratis en jij bepaald daarna of we samen aan de slag wil.

Bekijk hier ook eens de ervaringen van anderen die dit traject al hebben gevolgt.

De kosten voor dit traject zijn nu 275 Euro. Normaal is dit 322 Euro.

Vermoed je dat dit traject voor jou te kort is omdat je al een burn-out hebt bijvoorbeeld dan kan persoonlijke coaching bij De Krachtbron voor jou de oplossing zijn. Wendy gaat met jou graag het gesprek aan om te onderzoeken welk traject voor jou de beste keuze kan zijn.

Vraag  gratis vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject

12 + 14 =