Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject

Wat is het voor traject?

Het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject is een kort individueel coachtraject van 3 sessies van een uur waarin je handvatten krijgt om stress de baas te worden en weer balans in je leven te vinden. Tijdens dit traject bepaal jezelf bij elke coachsessie waar je aan wilt werken. Met mijn brede ervaring op dit gebied weet ik precies wat jou het beste helpt om weer meer rust te gaan vinden in je leven. Daarnaast biedt Wendy de Jong jou een massage tijdens dit traject om je te laten ontspannen en je te helpen bij je herstel.

Voordat je start met coaching is het natuurlijk fijn om te weten of we een klik hebben. We gaan immers met elkaar aan het werk. Een korte kennismaking is gratis en jij bepaalt daarna of we samen aan de slag gaan.

Bekijk hier ook eens de ervaringen van anderen die dit traject al hebben gevolgt.

De kosten voor dit traject zijn nu 275 Euro. Normaal is dit 322 Euro.

Vermoed je dat dit traject voor jou te kort is omdat je al een burn-out hebt bijvoorbeeld dan kan persoonlijke coaching bij De Krachtbron voor jou de oplossing zijn. Wendy gaat met jou graag het gesprek aan om te onderzoeken welk traject voor jou de beste keuze kan zijn.

In dit korte coachtraject krijg je inzicht in je energievreters en je energiegevers. Zo kun jij de balans herstellen, zowel fysiek als mentaal.

Is dit herkenbaar voor je?

  • Je wilt wel meer ontspanning in je leven maar het komt er niet van
  • Je hebt stress of burn-outklachten
  • Je wilt in jezelf investeren vanuit liefde
  • Je al niet meer goed kan ontspannen
  • Je hebt een andere reden of klacht

Jolanda Trip
Jolanda Trip
24/11/2022
Een paar keer bij Wendy geweest en geniet altijd erg van de massages. Ik vind Wendy een heel vriendelijk een warm persoon. Hierdoor kan ik me goed ontspannen.
Sonja Kaastra
Sonja Kaastra
08/10/2022
Weer een heerlijke massage gehad bij De Krachtbron. Ik kan dit iedereen aanraden! Heerlijk ontspannen het weekend in.
J.F. van Doorn
J.F. van Doorn
25/05/2022
Hele fijne massage gehad. Zit niet meer vast. Goeie en vriendelijke vrouw. Ik ga graag naar haar toe.
Rene van Buren
Rene van Buren
21/05/2022
Ik kom al een aantal jaar bij Wendy. Ze kan heerlijk masseren ik heb verschillende massages gehad. Bij de aromatouch massage (ontspannings massage) val ik zelf in slaap. Maar ook de klassieke massage vind ik heerlijk. Het is dan even tijd voor mezelf. Helaas heb ik ondervonden wat er gebeurt als je te weinig tijd maakt voor jezelf en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Door de coaching gesprekken bij de krachtbron ben ik er weer bovenop gekomen. Wendy is professioneel en kan goed luisteren. Door mij weer handvatten te geven en mij ook mijn valkuilen in te laten zien kan ik nu zeggen dat ik weer blij ben. En dat is het mooiste geschenk voor mijzelf.
Monique Boxum
Monique Boxum
20/05/2022
Vandaag weer een heerlijke massage gehad van wendy een echt aanrader
Esther Veenhuis
Esther Veenhuis
19/05/2022
tijd voor jezelf, hoe lekker is dat, elke keer een andere massage. ze zijn allemaal even goed en ik kom heerlijk ontspannen weer buiten
René de beer
René de beer
19/05/2022
door mijn burnout was mijn leven klein en niet al te leuk meer via via ben ik terechtgekomen bij Wendy gelukkig was de klik er meteen daardoor kon ik me ook openstellen na een aantal sessies ging het al stukken beter nu hebben we de hele behandeling afgerond en daardoor sta ik weer lekker in het leven en zit weer lekker in me velletje een absolute aanrader dus
KARIN ROELS
KARIN ROELS
12/08/2021
zowel voor coaching als massage een absolute aanrader. Wendy weet op een natuurlijke en rustige manier de pijnpunten te vinden.
marianne prenger
marianne prenger
28/04/2021
Heerlijke Mahayana massage gehad!!

Kom weer lekker in je lijf

In het Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject van De Krachtbron leer je om beter voor jezelf te zorgen. Wendy de Jong gaat samen met jou kijken wat je anders zou kunnen doen. Een voorbeeld kan zijn om eens goed te kijken wat jouw energievreters zijn en ook naar waar jij juist energie van krijgt, je energiegevers. Ook krijg je tools om te herstellen van de stress in je leven, zodat je weer in balans komt, zowel fysiek als mentaal. Ben je benieuwd hoe het is gesteld met jouw stress-level? Vul de Overspannenheid en Burn-out Indicator in en ontdek het. Neem voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek met Wendy de Jong gerust contact op.

Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

Lekker in je lijf persoonlijk coachtraject

6 + 4 =